Α’ ΕΠΣΒ: Το ενδιαφέρον σε Βάγια και Ασπρα Σπίτια

Εκτός έδρας δύσκολες δοκιμασίες για Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελίου και Π.Α.Ο. Κόκκινου – Στις Πλαταιές ο Α.Ο. “Η Θήβα” με Νίκη Λαφυστίου!

Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Α’ φάσης (κανονική περίοδος) του συνολικού προγράμματος θα συνεχιστεί αύριο, Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, με 28 βαθμούς σε 11 ματς, η ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα”, που έρχεται από την νίκη με σκορ 2-0 επί του Παναλίαρτου στο δημοτικό στάδιο της Αλιάρτου (φωτο κάτω), σε αυτή την αγωνιστική έχει εύκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσει (τυπικά εντός έδρας) την ουραγό, την ομάδα του Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου. Το ματς, που ορίστηκε να διεξαχθεί και πάλι στο δημοτικό γήπεδο των Πλαταιών (!), ορίστηκε να διευθύνει ο Σταύρος Κατσέλης, με βοηθούς τον Θανάση Χατζή και τον Αντώνη Καραθανάση.

Η ομάδα του Π.Α.Σ. Κιθαιρώνας Καπαρελίου η οποία έρχεται από την δύσκολη, εντός έδρας, νίκη επί της ομάδας της Α.Ε. Αναγέννηση Σχηματαρίου και με 26 βαθμούς σε 12 ματς βρίσκεται στην 2η θέση, έχει εκτός έδρας, δύσκολη, δοκιμασία. Θα παραταχθεί στο δημοτικό γήπεδο των Βαγίων για να τεθεί απέναντι στην ομάδα του τοπικού Α.Σ. Παμβαγιακός, που από την πλευρά της έρχεται από την ήττα με σκορ 2-0 στο στάδιο των Ασπρων Σπιτιών από την ομάδα της Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα και με 7 βαθμούς σε 12 ματς βρίσκεται στην 8η (προτελευταία) θέση. Τον αγώνα αυτό ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Τσακανίκας, με βοηθούς τον Νίκο Καμαριώτη και τον Θανάση Βουγέση.

Η ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου η οποία έρχεται από την ευρεία (4-1), εντός έδρας, νίκη επί της ομάδας του Α.Ο. Μαυροματίου και με 24 βαθμούς σε 12 ματς βρίσκεται στην 3η θέση, έχει επίσης εκτός έδρας δοκιμασία, πολύ δύσκολη. Θα παραταχθεί στο γήπεδο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών για να τεθεί απέναντι την ομάδα της Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα η οποία με 20 βαθμούς σε 12 ματς βρίσκεται στην 5η θέση. Τον αγώνα αυτό ορίστηκε να διευθύνει Λουκάς Αλαφογιάννης (Γ’ Εθνικής) με βοηθούς τους κ.κ.: Καρρή και Παγκαλινη.

Τέλος, στο δημοτικό γήπεδο του Μαυροματίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι του δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, το ματς ανάμεσα στην ομάδα του Α.Ο. Μαυροματίου που έρχεται από την “βαριά” ήττα στο Κόκκινο και με 7 βαθμούς σε 11 ματς βρίσκεται στην 7η θέση και στην ομάδα του Α.Π.Ο. Παναλίαρτος που έρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Θήβας και με 12 βαθμούς σε 11 ματς βρίσκεται στην 6η θέση. Διαιτητής σε αυτό το ματς ορίστηκε ο Στέφανος Ξηρογιάννης (“Super League 2”) με βοηθούς τον Γιώργο Λοΐζο και τον Λεωνίδα Δελή.

Στους τρεις αγώνες η “σέντρα” έχει οριστεί για τις 15:00′ ενώ στο παιχνίδι στα Ασπρα Σπίτια μισή ώρα αργότερα (15:30′)!

Το ρεπό της σε αυτή την αγωνιστική θα κάνει η ομάδα της Α.Ε. Αναγέννηση Σχηματαρίου!

Α’ κατηγορία 2023-2024

14η αγωνιστική

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024

Ωρα εναρξης: 15:00’

Α.Ο. “Η Θήβα” – Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου

Γήπεδο: Δημοτικό Πλαταιών (!)

Διαιτητής: Κατσέλης Σταύρος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Χατζής Θανάσης

Βοηθός διαιτητής: Β’:  Καραθανάσης Αντώνης

Παρατηρητής: –

Α.Σ. Παμβαγιακός – Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελίου

Γήπεδο: Δημοτικό Βαγίων

Διαιτητής: Τσακανίκας Παναγιώτης

Βοηθός διαιτητής: Α’: Καμαριώτης Νίκος

Βοηθός διαιτητής: Β’:  Βουγέσης Θανάσης

Παρατηρητής: Παπαγεωργίου Γιώργος

Α.Ο. Μαυροματίου – Α.Π.Ο. Παναλίαρτος

Γήπεδο: Δημοτικό Μαυροματίου

Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στέφανος (“Super League 2”)

Βοηθός διαιτητής: Α’: Λοΐζος Γιώργος

Βοηθός διαιτητής: Β’:  Δελής Λεωνίδας

Παρατηρητής: Σακάτης Σπύρος

Ωρα εναρξης: 15:30’

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Π.Α.Ο. Κόκκινου

Γήπεδο: στάδιο Ασπρων Σπιτιών

Διαιτητής: Αλαφογιάννης Λουκάς (Γ’ Εθνικής)

Βοηθός διαιτητής: Α’: Καρρής Γιώργος

Βοηθός διαιτητής: Β’:  Παγκαλινης

Παρατηρητής: Μπάρλος Λουκάς

-Ρεπό: Α.Ε. Αναγέννηση Σχηματαρίου.

Η βαθμολογία

(Μετά από 13 αγωνιστικές)

Α.Ο. Η Θήβα 28 (11)

Π.Α.Σ. Κιθαιρώνας 26 (12)

Π.Α.Ο. Κόκκινου 24 (12)

Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου 22 (12)

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα 20 (12)

Α.Π.Ο. Παναλίαρτος 12 (11)

Α.Ο. Μαυροματίου 7 (11)

Α.Σ. Παμβαγιακός 7 (12)

Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου 1 (11)

starsports.gr

Σχετικά